ŠETANJE PASA

Šetnja je lek protiv dosade, pomaže psu da se socijalizuje sa drugim psima, a vama daje mogućnost da trenirate svog ljubimca.Vreme koje sa svojim psom provedete napolju je mnogo više od same vežbe, kako za njega, tako i za vas.

Psima je potrebno najmanje sat vremena vežbe dnevno, dok je onim aktivnijim psima neophodno čak i više. Umorniji pas bolje će se ponašati od psa sa dosta energije koje ne uspeva da se oslobodi. Kao i mi, oni moraju da imaju svoje " izduvne ventile", a to je za njih šetnja.

Šetnja nije jedini oblik vežbe, niti će pas istrošiti energiju ako ga samo pustite da šeta po dvorištu. Neophodno je da i vi učestvujete u tome.
Psi koji se slabije kreću ubrzo će postati gojazni, a ova bolest sa sobom vuče još nekoliko zdravstvenih problema kao što je sklonost ka srčanom udaru.

Važno je zapamtiti da na jutarnje i večernje šetnje psa ne smete gleda
ti kao na rutinsko izvođenje kako bi pas vršio nuždu. Potrudite se da ga svaki put zabavite nekom novom igrom i boravak van kuće učinite drugačijim i posebnim.

Za pse koji su u stanu jako je bitno redovno ih izvoditi kako bi mogli da ispune svoje fiziološke potrebe. Svi znamo za onaj osećaj kada nam se baš ide do wc-a, a ipak moramo da trpimo, tako se i naši ljubimci osecaju.Tri šetnje dnevno se smatraju optimalnim za pse koji žive samo u stanu.

Ako niste u mogućnosti da izvodite psa mi smo tu da vam pomognemo.

Vrste šetnji i od čega zavisi cena

Dužina šetnje je između 45min i sat vremena. Pored dužine trajanja šetnji cena varira od discipline vašeg psa tokom šetnje ( ako vas pas vuče, cima i veoma je teško hendlovati tokom šetnje cena je samim tim i veća, cena šetnje je vezana samo za šetnju ako želite i obuku ona se dodatno naplaćuje ).

Cena šetnje varira od 400RSD do 500 RSD u zavisnosti od zahtevnosti vašeg psa ili tipa šetnje koju želite da šetač obavlja sa vašim psom. Ako imate  dva ili više pasa doplata za svakog  je  po 150RSD.

Mi šetamo sve pse, veličina nije bitna.

OVA USLUGA TRENUTNO NIJE DOSTUPNA